Recensie Wees je Selfie

Wat word ik toch blij van al die enthousiaste lezers die laten weten dat ze van mijn boeken hebben genoten. Onderstaand bericht ontving ik van Charissa, nadat ze Wees je Selfie had gelezen:

Ik heb Wees je Selfie met veel plezier gelezen.
De titel vind ik al prachtig gevonden.
Zowel voor jongeren als voor ouders is het boek goed leesbaar.
Onbewust komt er best wat informatie door het verhaal heen, niet belerend, wel herkenbaar.
Er wordt niet negatief gedaan over hoe jongeren met social media omgaan, terwijl ook de problemen of invloeden aangekaart worden. Maar ook wat jongeren aan andere problemen ‘in het echte leven’ kunnen hebben. En trouwens; dit is ook voor ouderen nog heel herkenbaar….! 
Vanuit verschillende perspectieven van de verschillende jongeren (je krijgt snel met allemaal een band) krijg je een kijkje in de levens van hen. 
Jij verstaat als schrijver de kunst om vlot een beeld van de personen en hun situatie te schetsen. De onderlinge linken die er zijn en het beeld dat zij (en wij allemaal) van elkaar kunnen hebben. De (voor)oordelen. Het beeld wat je zelf vaak schetst, omdat niemand de ‘vuile was’ buiten (soc.media) hangt…  Het verhaal is vlot geschreven, niet te langdradig en goed leesbaar (ook voor lezers die niet zo goed lezen of niet zo van lezen houden….denk ik).
Het hele Urbex stuk erdoor heen is zowel origineel als verrassend. Het verrassende einde met Madelief als de fotografe van Urbex maakt het helemaal af.
Je nawoord is puur, liefdevol en zet aan tot nadenken.  
Ik wacht je musical af! 🙂