Fien

What’s Appening is echt het beste boek dat ik ooit heb gelezen!

Kjell, 12 jaar

Dit boek is een aanrader, omdat het heel spannend, interessant en realistisch is.
Wat in het boek gebeurt, kan iedereen overkomen.

Sophie, 14 jaar

Ik heb het boek in 1 dag uitgelezen! Het is zo mooi geschreven, dat je echt opgaat in het verhaal! Een van de beste boeken die ik ooit heb gelezen!

Putheany, 15 jaar

Het is net, alsof ik het verhaal zelf mee maak en alsof iemand mij bedreigt. Telkens als Thijs een appje krijgt van Boy, dan sluit ik het boek. Het is echt een superleuk verhaal, dat heel goed geschreven is!

S. Hagedoorn, groepsleerkracht groep 7/8

Marieke, wat is What’s Appening? een fantastisch boek! En dan die mooie gedichten! Een boek dat iedere leerling MOET LEZEN. Dit boek zou verplicht op de lijst moeten komen. In 1 woord: top!

K. Reuver, docent VO

What’s Appening? is helemaal van deze tijd, met een verhaallijn waarin onze leerlingen zich zonder enige twijfel kunnen herkennen. Een boek om in één ruk uit te lezen.

Bram, 13 jaar

What’s Appening is zo herkenbaar! Ik kon niet meer stoppen, dus ik heb het boek in 1x uitgelezen. Dat zegt alles, want ik lees niet graag.

Manon, 14 jaar

Hoe een boek je blijft inspireren en enthousiast kan blijven maken! Ik heb Obruni, obruni! al voor de 6e keer gelezen. Dit is echt mijn lievelingsboek!

S. van der Meer, docent VO

Boeiend geschreven boek met een zeer actueel onderwerp. Sluit uitstekend aan bij de leefwereld van mijn leerlingen.

Nel, 14 jaar

What’s Appening is echt een aanrader! Het is heel realistisch en ook heel mooi geschreven. What’s Appening is echt een boek wat je aandacht trekt door het eigentijdse onderwerp, en je eigenlijk in een ruk uit wil lezen.